Bostad

Hur vill du bo? Hyra, köpa eller bygga nytt? På landet eller i tätort? Vi kan erbjuda många alternativ till boende i vår kommun.

Kanske valet av boende hänger ihop med vilket skede i livet familjen befinner sig i. Valmöjligheterna i Flens kommun är många och inflyttare förverkligar ofta sina drömmar här eftersom både befintliga bostäder och byggklara tomter är mycket prisvärda. Du får mer pengar över, ett lugnare tempo, en närhet till natur och rekreation – allt på 55 minuters avstånd från Stockholms Central. I menyn till vänster hittar du kontaktuppgifter till såväl mäklare som uthyrare.

Just nu finns hyres- och bostadsrättslägenheter att boka i centrala Flen!

Städet 14 – dags att boka!
Det kommunala bostadsbolaget, FBAB, har byggt ett flerbostadshus men 16 hyreslägenheter på Åsegatan 2 i centrala Flen. Är du intresserad av en lägenhet kontakta Flens bostad

Kv Pinglan – dags att boka!
Med SjötorpsHus har markanvisningsavtal tecknats för att bygga 14 bostadsrättslägenheter, i två byggnader om två plan, på fastigheterna Pinglan 11 och 12 i centrala Flen (hörnet Sveavägen/Floravägen). Ett av husen är fullbokat. Är du intresserad kontakta SjötorpsHus.

Kontaktinformation

Britt-Marie Andersson
Planarkitekt
Tel: 0157-430300
E-post

Sidansvarig: Peter Israelsson
Senast uppdaterad: 2016-12-16 10:21:16

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Peter Israelsson Chef samhällsbyggnadsförvaltningen 0157 - 43 02 60
Britt-Marie Andersson Mark- och exploateringsansvarig 0157-43 03 00