Fröken Elvis återigen på Teater Klämman! Kvintetten med härliga musiker!

Camilla Fritzén, sång, översättning, manus.
Josefin Berge, gitarr, mandolin, körsång
Lisa Bodelius, trombon, bas, piano, körsång
Maria Olsson, trumset, slagverk
Sanna Andersson, bas, piano, ukulele, gitarr, munspel, körsång

”Elvis är den soloartist som sålt flest plattor genom tiderna. Jag fattar inte riktigt hans storhet”, sa jag till Sanna.
-”Oj, tycker du så? Då tycker jag verkligen att du borde spela hans musik”, svarade Sanna – som älskat Elvis sedan hon var 8 år gammal!

Så jag samlade mina bästa vänner och spelade. Spelade och arrangerade och översatte texterna. Snart hade vi ett helt album. Ett album och en föreställning. Den 9 april debuterade vi med vår föreställningskonsert Elvis på Svenska på Soppteatern, Stadsteatern i Stockholm. Biljetterna sålde snabbt slut och efter ett halvår hade vi avancerat via Klarascenen till Stora Scenen!

Nu får vi göra det vi tycker är roligast, nämligen åka ut och spela live för alla som vill höra oss och som kanske sedan länge älskar Elvis, eller för de som liksom jag, har upptäckt helt ny låtskatt – Camilla

Fröken Elvis har du kunnat se; SVT, TV4, Stadsteaterns stora scen, lilla scen, soppteatern, i USA, England och på turné i Sverige.

Återigen ger Fröken Elvis, fem härliga musiker två konserter på Klämmans scen. Dels en matiné kl.15.00 och sedan en kvällsföreställning samma dag.

Biljett måste förbokas!

Läs mer

Information

Tid
2017-05-20 15:00
19:00

Sluttid
2017-05-20

Pris

280 krE-post
teaterklamman@gmail.com

Telefon
46-073-5997692

Adress
Fridals Gård

Plats
Hitta på Google Maps

Arkiv