Sörmlands hjärta ovanpå oskarp bakgrundsbild

Mark & lokaler

Flens kommun har ett mycket strategiskt läge mitt i Sörmland med endast en timmes restid från Stockholm. Det är ett suveränt läge för transporter, en vacker miljö med möjlighet för rekreation, bra kommunikationer, och en väl utvecklad kommunal service.

Flen har ett varierat näringsliv och många företag har upptäckt Flens strategiska läge. Det finns både tillverkande, teknik-, service,- och rena tjänsteproducerande företag. I kommunen finns 280 företag med fler än en anställd. För Dig som vill etablera ett företag i kommunen eller vill utöka den befintliga verksamheten finns det gott om både färdigprojekterad industrimark och lediga industrifastigheter.

Öja industriområde ligger söder om Flen och Talja norr om tätorten. Det finns även industriområden mer centralt i tätorten, där bl.a Volvo och Glace Bolaget är lokaliserade. Det är främst i de två större industriområdena, som är lokaliserade strax utanför tätorten som det finns tillgängliga industrilokaler och industrimark för tillfället.

Flens kommun är placerad som en spindel i nätet i förhållande till bland annat städer som Stockholm, Nyköping, Norrköping, Örebro, Eskilstuna, Västerås och Strängnäs.

Externa länkar

Sök mark och lediga lokaler i Flens kommun
Vakant Flen

Sök mark och lediga lokaler i Södermanland
Vakant Södermanland
Lokalbasen

Lokalguiden har ett stort utbud av lediga lokaler runt om i landet. De förmedlar alla typer av lokaler såsom kontor, butikslokaler och lagerlokaler i Flen.
Se lediga lokaler i Flen

Objektvision listar lediga lokaler i hela Sverige.
Se deras lediga lokaler i Flen

En guide till hur verksamheter eller fastighetsbolag bäst kan hyra ut sina lokaler till en annan verksamhet från verksamhetslokaler.se.
– Hyra ut lokal

 

Sidansvarig: Mikael Larsson
Senast uppdaterad: 2017-02-07 15:46:59

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Mikael Larsson Näringslivschef 0157 - 43 01 40