Alla nyheter

Foto: Mostphotos

Så här känner du igen algblomning

Under sommartid finns det risk för algblomning i våra sjöar och i år kom den tidigt till Flen. Läs mer om hur du känner igen algblomning och om det är farligt att bada.

Publicerad: 27 juni 2017
Ort: Sektion:
Seedlings growing in peat moss pots

Så uppfyllde kommunen miljömålen 2016

Flens kommun har lokala miljömål och handlingsplan för åren 2015-2018. Här kan du läsa en sammanfattning av hur Flens kommun lyckats uppnå målen hittills i populärversionen av Miljöredovisning för 2016.

Publicerad: 21 juni 2017
Ort: Sektion:
Ung kille som hoppar i vattnet, badar och har kul

Sommarkul 2017

Nu är det dags för Sommarkul igen! Sommarkul vänder sig till alla barn och ungdomar i kommunen mellan 6-15 år och även i år erbjuds aktiviteter under tre perioder hela sommaren.

Publicerad: 17 juni 2017
Ort: Sektion:
Stadshuset i Flen

Sammandrag från kommunfullmäktige

Under torsdagskvällen den 15 juni höll Kommunfullmäktige sammanträde i Skjortan, Flen. Här kan du läsa ett sammandrag från kvällen.

Publicerad: 15 juni 2017
Ort: Sektion:
fossilfritt

Flens kommun deltar i kraftsamling för fossilfria transporter

Flens kommun deltar tillsammans med 16 andra offentliga aktörer i en kraftsamling för att uppnå fossilfria transporter i regionen. Projektsatsningen Fossilfria och effektiva transport i östra Mellansverige har nu initierats i Flens kommun. Målet är att projektet ska bidra till minskade koldioxidutsläpp, utökad infrastruktur för förnybara alternativ samt en hållbar regional tillväxt.

Publicerad: 13 juni 2017
Ort: Sektion:

Arkiv