Äpple och hjärta, loggan för Hälsoveckan

Hälsoveckan i Flen

Hälsoveckan i Flen 2017 hoppas vi återigen ska bli full av aktiviteter med fokus på din hälsa! Vecka 39, mellan 23 september och 1 oktober anordnar föreningar, organisationer, företag och privata aktörer en mängd aktiviteter med fokus på din hälsa i Flens kommun. Nu är det dags att anmäla intresse för att anordna aktiviteter till årets Hälsovecka!

Hälsoveckan i Flen 2016 blev en succé med ett drygt 60-tal aktiviteter runt om i hela kommunen. Aktiviteter anordnades även internt på äldreboenden, skolor och i övriga verksamheter. Vår förhoppning är att alla invånare hittade något de tycker är roligt och vill fortsätta med!

I år är det tredje gången kommunen anordnar Hälsoveckan i Flen tillsammans med lokala aktörer, företag, föreningar och privatpersoner. Nu är det hög tid att börja planera årets program! Vi hoppas nu att ni som förening, organisation, företag eller privatperson vill vara med och bidra!

Varför inte erbjuda prova-på-aktiviteter för att samtidigt värva nya medlemmar och kunder? Kommunen kommer att sätta ihop ett program för hela veckan med de aktiviteter som erbjuds. Hälsoveckan i Flen är kommunövergripande och vi vill gärna se aktiviteter i hela kommunen.

GEN-PEP

En nyhet på årets Hälsovecka är att det blir en GEN-PEP-dag på Lida gård. Det är första gången som organisationen GEN-PEP är med och arrangerar något liknande. Flera av GEN-PEP´s representanter kommer att finnas på plats. Vill ni vara och bidra med en rörelseaktivitet så e-posta halsovecka@flen.se senast den 23/8. Mer om organisationen GEN-PEP kan du läsa här.

Det ska vara enkelt att bo, leva och verka i Flens kommun.  Mår invånarna bra så mår också kommunen bra. Hälsoveckan i Flen är en vecka med fullt fokus på din hälsa – inifrån och ut!

 

Kontakta oss!

Maila era erbjudanden, förslag, idéer och frågor till: halsovecka@flen.se eller kontakta Carla Swenson på tel: 0157-43 09 62.

Uppge namn på förening/organisation/företag, kontaktperson, typ av aktivitet, tid och plats samt eventuell kostnad.

Senast den 23/8 behöver vi förslag på vilka aktiviteter ni skulle vilja erbjuda.

De lokaler som kommunens fritidsenhet hyr ut kan denna vecka lånas utan kostnad.

Sidansvarig: Carl-Fredrik Swenson
Senast uppdaterad: 2017-08-10 08:33:30

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Carl-Fredrik Swenson Enhetschef Fritid 0157 - 43 09 62
Sevinc Kaya 0157 - 43 09 92