Flens Världsorkester uppträder på Amazon i Flen.

Foto: Lasse Skog

Flens Världsorkester

Flen har fått sin första Världsorkester. Orkestern välkomnar alla, både proffs och amatörer, som vill vara med och spela, sjunga eller dansa. Världsorkestern skapar nya möjligheter och skapar möten över gränser och ger förståelse utan att tala samma språk.

Ledare för Flens Världsorkester är Lutte berg som har egna erfarenheter av att spela samman med musiker från världens alla hörn. Där har det varit den musikaliska gemensamma språket som varit en bro och som enat.

Boka Orkester och musiker

Orkester och musiker kan bokas i olika grupperingar för framträdanden. Kontakta projektledare Lutte Berg för kostnadsförslag och mer information:

E-post: lutteberg@gmail.com
Telefon: 070-277 56 17

Vill du vara med i orkestern?

Läs mer på www.lutteberg.com och under Världsorkester. Där hittar du information om var och när orkestern repeterar, ochhur det går till att gå med för att provspela eller sjunga.

Varmt välkommen!

En satsning på kulturen

Flens Världsorkester har blivit verklighet med hjälp av Flens kommun som finansierat projektet med kulturmiljonens fria kulturpengar. Kulturmiljonen avsattes i syfte att vitalisera och bredda kommunens kulturliv. Flens Världsorkester pågår i tolv månader till att börja med. Övriga samarbetspartners är Operainitiativet, Kulturskolan i Flen, ABF och Studiefrämjandet.

Kontakt

Projektledare: Lutte Berg

E-post: lutteberg@gmail.com
Telefon: 070-277 56 17

www.lutteberg.com
Facebook