Hoppa till huvudinnehåll

Fritidsgården i Flen

Till fritidsgården är alla ungdomar från årskurs 6 till och med 20 år välkomna. På fritidsgården är det du som styr utbudet av aktiviteter, vi arbetar aktivt med delaktighet och inflytande. Här kan du delta i café, studio och arrangörsgrupp. Även köpa fika, läsa tidningar eller bara umgås med nya och gamla kompisar i en trygg miljö med engagerade fritidsledare.
Förenings- och ungdomskonsulent finns inom vår verksamhet, som till exempel kan hjälpa till vid idéer av aktiviteter, då i en coachande roll.

Fritidsgården i Flen finns i ”Skjortan”. Här har vi 440 kvm med ett stort café med surfdatorer och rejält tilltaget med sittplatser, soffgrupper, biljard, LAN-rum med datorer och spelkonsoler, biosalong och en kombinerad yta för dans & pingis. Här kan du prova på en mängd olika aktiviteter.

På alla fritidsgårdar kör vi på mottot KÄRLEK och RESPEKT – inom verksamheten gäller självklart alla människors lika värde och vi arbetar aktivt mot all form av mobbning och kränkningar – alla ungdomar som aktivt besöker fritidsgårdarna får efter att vi tillsammans har gått igenom vår policy, skriva under ett avtal om att man har tagit del av fritidsgårdarnas spelregler.

Naturligtvis är fritidsgården drogfri.

Vill du veta mer om alla aktiviteter vi har för ungdomar
i Flens Kommun?

Följ vår facebooksida som vi aktivt uppdaterar.


 

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Gisela Stücki

Enhetschef fritidsgårdar

0157 – 43 09 82