Personal

Här hittar du våra medarbetare.

Berg Lutte 0157-43 05 90 E-post
Lutte Berg undervisar i gitarr, elgitarr och rock/pop ensemble och har studerat på Södra Latins Musikgymnasium och på Skurups Musikfolkhögskola. Han har undervisat elgitarr(rock och jazz) i Italienska Conservatori (musikhögskolor) i 10 år och samtidigt frilansat som musiker och spelat runt om i världen (t.ex New York, Syrien, Hongkong och många länder i Europa) samt spelat in ett 40-50 tal skivor. Efter återflytten till Sverige 2012 har Lutte undervisat framför allt i kulturskolan i Flen. Han är också ledare för Flens Världsorkester.

För mer info: www.lutteberg.com

Bergqvist Elisabeth 0157-43 05 89 E-post
Elisabeth Bergqvist undervisar i teater/drama men också bild och form. Är utbildad vid Högskolan i Gävle och har jobbat på Kulturskolan sen 2003. Hon har enskilda grupper i teater och drama-undervisning och bild och form, men jobbar även med musikallinjen som regissör.

Falk Ingrid 0157-43 05 83 E-post
Ingrid Falk undervisar i solosång och kör på Kulturskolan i Flen. Ingrid arbetar också som dirigent för Katrineholms Kammarkör samt sedan hösten 2017 även för Nyköpings Kammarkör. Hon frilansar även som sångerska och har medverkat på flera cd-skivor. Hon är utbildad på Musikhögskolan i Stockholm och på Operastudio 67.

Fogelberg Hans 070-567 75 99 E-post
Hans Fogelberg undervisar i trummor och har själv spelat trummor aktivt sedan tonåren. Genom åren har han spelat i många olika orkestrar/band. Hans rötter finns i rock/pop/hårdrock men han har även spelat jazz, blues, latin m.m. Hans är utbildad två år på musikfolkhögskola samt gått många kurser/clinics.

Johan Karlsson 070-1405483        Johan Karlsson undervisar i piano. Är utbildad vid musikhögskolan i Örebro. Johan har arbetat som pianolärare på Kulturskolan i Strängnäs sedan – 01 men är sedan höstterminen -18 anställd på Kulturskolan i Flen. På fritiden (förutom att spela piano) så ägnar sig Johan mest åt att spela Schack och vattna sina krukväxter.

Königsson Jonsson Emelie 0157-43 05 82 E-post
Emelie Königsson Jonsson undervisar i dans och musikal. Hon är utbildad vid Kulturamas yrkeslinje i dans samt har en danslärarexamen från Piteå Musikhögskola. Emelie har arbetat på kulturskolan i Flen sen hösten 2015. ”Jag har dansat så länge jag kan minnas och med kroppens hjälp kan vi uttrycka det som inte alltid går att säga med ord. Det gör dansen till ett gemensamt språk som kan talas av alla”.

Mason Karna 0157-43 05 80 E-post
Karna Mason undervisar i cello och orkester samt jobbar med administration på kontoret. Är utbildad vid musikhögskolorna i Örebro och Malmö och har jobbat på kulturskolan i Flen sedan 2008. Hon tycker om att spela kontrabas i symfoniorkestern eller i duon ”Basfiol & Flöjt”.

Odsvall Andreas 0157-43 05 81 E-post
Andreas Odsvall är kulturskolechef sedan 2012. Andreas är utbildad vid musikhögskolan Ingesund i Arvika (del av Karlstads universitet), han är från början tvärflöjtist och har undervisat i detta sedan 2006. Andreas har spelat sedan han var 9 år gammal och har spelat i blåsorkester nästan lika länge. 1998 gjorde han värnplikten som musiksoldat i Arméns Musikkår och har sedan dess satsat på musiken helt och gått från folkhögskola till musikhögskola till att arbeta med det som också är det stora fritidsintresset – musiken!

Rydholm Kristina 0157-43 05 84 E-post
Kristina (Tina) Rydholm undervisar i block-och tvärflöjt samt orkester. Tina är utbildad på SMI (Stockholm Musikpedagogiska Institut) med musik och rytmik med barn som huvudämne. Kulturskolan i Flen har varit hennes arbetsplats sedan 1982. Det är fantastiskt att få möta elever och spännande att sedan leda och följa dem under flera år.

Daniel Schwartz daniel.schwartz@edu.flen.se  Daniel Schwartz undervisar i Gitarr, Elgitarr och Elbas samt ensembler. Daniel har gått jazzmusiker på Framnäs folkhögskola, jazzmusiker på Lunnevads folkhögskola och har en 3 årig kandidat som jazzmusiker på Musikhögskolan i Piteå. Han har även har även studerat på Musicians Institute i Los Angeles, Kalifornien. Daniels andra intressen är Esport och att jobba med personlig utveckling.

Sköld Karin 0157-43 05  86 E-post
Karin Sköld undervisar tuba, baryton, trombon, trumpet och valthorn. Hon började arbeta på kulturskolan i Flen 2016. Under VT-17 är det Karin som leder kören för de yngre eleverna.

Sundin Ing-Marie 0157-43 05 85 E-post
Ing-Marie Sundin är utbildad folkmusikpedagog på fiol (violin). Hon har undervisat i Flen sedan -90-talet och har även klassundervisning i dans. Hon använder gärna kopplingen fiol som dansinstrument då det mesta av folkmusiken är dansmusik. I undervisningen använder hon sig av olika typer av musik och arbetar gärna med grupper då musik i alla former ger en kontakt mellan människor såväl svenskfödda som nyinflyttade.

Wiberg Therése E-post
Therése Wiberg undervisar i solosång, sång på musikallinjen och i körsång. Hon är utbildad på Musikhögskolan i Örebro, på Kammarmusikerprogrammet vid Mälardalens Högskola samt på Stockholms Operastudio och har jobbat på kulturskolan sedan Flen sedan 2006. Hon älskar att undervisa och se eleverna utvecklas och möter i jobbet många olika musikaliska genrer. Den andra stora passionen är att själv sjunga, då helst klassiskt och opera. Förutom musiken är språkstudier, yoga, kajakpaddling och cykling något hon gärna pysslar med.

Sidansvarig: Andreas Odsvall
Senast uppdaterad: 2018-12-04 16:39:04

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Andreas Odsvall Rektor Kulturskolan 0157 – 43 05 81