Industrimark & lokaler

Flens kommun kan med sitt strategiska läge erbjuda en god miljö, utvecklad kommunal service, bra kommunikation och transport.

Öja industriområde Flen

Om Flen

Flen har ett varierat näringsliv och många företag har upptäckt Flens strategiska läge. Det finns både tillverkande, teknik-, service,- och rena tjänsteproducerande företag. I kommunen finns 280 företag med fler än en anställd. För Dig som vill etablera ett företag i kommunen eller vill utöka den befintliga verksamheten finns det gott om både färdigprojekterad industrimark och lediga industrifastigheter.

Öja industriområde ligger söder om Flen och Talja norr om staden. Det finns även industriområden mer centralt i tätorten, där bl.a Volvo och Glace Bolaget är lokaliserade. Det är främst i de två större industriområdena, som är lokaliserade strax utanför staden som det finns tillgängliga industrilokaler och industrimark för tillfället.

Flens kommun är beläget som spindeln i nätet i förhållande till städer som Stockholm, Eskilstuna, Västerås, Strängnäs, Katrineholm, Nyköping, Norrköping och Örebro.

Hyr ut lokal eller mark

Vill du hyra ut lokaler och mark i din kommun så gör vi det enkelt för dig. Tillsammans med Lokalguiden kan du nu kostnadsfritt lägga ut ditt utbud för lokalsökande. Är du intresserad av hyra ut?

24 februari 2024