Flygfoto över Hasselbacken i Mellösa.

Flygfoto över Hasselbacken i Mellösa. Foto: Jan Augustsson, Bergslagsbild AB.

Mellösa

Mellösa är en liten, mycket vacker och välbevarad kyrkby. Mellösa har vuxit fram runt järnvägen och i det lilla samhället med Bullerbykaraktär bor idag cirka 550 invånare. Orten är belägen i en vacker och mycket gammal kulturbygd. Här finns förskola, låg- och mellanstadieskola och fritidshem, samlingslokal samt ett par specialaffärer. Strax utanför Mellösa ligger statsministerresidenset Harpsund. Hit har vårt lands regerande statsministrar tagit med många framstående ledare och politiker i från andra länder.

Hasselbacken – försäljning pågår!

Öster om den fore detta Tumstocksfabriken ligger 15 villatomter i en södersluttning med utsikt över Mellösasjön. Tomternas storlekar varierar mellan 650 till 1 035 kvadratmeter och området har börjat bebyggas med villor. Priser från 244.000 till 455.000 kronor beroende på tomtstorlek och läge. Observera att priset inkluderar kostnaden för VA-anslutning.

Granvägen

Vid Granvägen i Mellösa finns fem villatomter med storlekar mellan 950 till 1 250 kvadratmeter. Från Granvägen är det ca 400 meter till buss och kiosk. Det finns även en fin badplats på gångavstånd vid Mellösa kyrkby.

Björkvägen

I korsningen mellan Björkvägen och Ängsvägen har kommunen en byggklar villatomt om knappt 1 100 kvadratmeter.

Mer information om orten

Läs mer om orten Mellösa här.

Våra lediga tomter

Vakant

Sidansvarig: Björn Rabenius
Senast uppdaterad: 2016-12-16 10:12:42

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Britt-Marie Andersson Mark- och exploateringsansvarig 0157-43 03 00