Hoppa till huvudinnehåll
Fasad på röd tegelbyggnad med en stor armatur/belysning

Industrimark & lokaler

Flens kommun har ett mycket strategiskt läge mitt i Sörmland med endast en timmes restid från Stockholm. Det är ett suveränt läge för transporter, en vacker miljö med möjlighet för rekreation, bra kommunikationer, och en väl utvecklad kommunal service.

Lokalguiden – Vill du hyra ut lokaler och/eller mark?

Vill du hyra ut lokaler och mark i din kommun så gör vi det enkelt för dig. Tillsammans med Lokalguiden kan du nu kostnadsfritt lägga ut ditt utbud för lokalsökande. Är du intresserad av hyra ut? Fyll i dina uppgifter i formuläret så skickar vi dig inloggningsuppgifter.

Har du frågor? Kontakta: kommun@lokalguiden.se

Registrera dig i Lokalguiden här
Logga in i Lokalguiden här

Ett annat tips är att söka lokaler via Newst, en marknadsplats för kommersiella lokaler, fastigheter och mark. Du hittar deras sida via länken: Newst

Om Flen

Flen har ett varierat näringsliv och många företag har upptäckt Flens strategiska läge. Det finns både tillverkande, teknik-, service,- och rena tjänsteproducerande företag. I kommunen finns 280 företag med fler än en anställd. För Dig som vill etablera ett företag i kommunen eller vill utöka den befintliga verksamheten finns det gott om både färdigprojekterad industrimark och lediga industrifastigheter.

Öja industriområde ligger söder om Flen och Talja norr om staden. Det finns även industriområden mer centralt i tätorten, där bl.a Volvo och Glace Bolaget är lokaliserade. Det är främst i de två större industriområdena, som är lokaliserade strax utanför staden som det finns tillgängliga industrilokaler och industrimark för tillfället.

Flens kommun är beläget som spindeln i nätet i förhållande till städer som Stockholm, Eskilstuna, Västerås, Strängnäs, Katrineholm, Nyköping, Norrköping och Örebro.

Sidansvarig: Frida Vidén
Senast uppdaterad: 2022-09-23 14:32:05

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Frida Vidén

Näringslivschef & Arbetsmarknadsstrateg

0157 - 43 00 92