Hoppa till huvudinnehåll
Ensemble och produktion från Kolhusteatern bjuder in till livestreamad konsert! Vi har valt ut några av de bästa låtarna från Kolhusteaterns 25-åriga historia och kommer sänder en jubileumskonsert direkt till din dator, telefon eller surfplatta. Så slå dig ner 19.30 den 17 juli och var med och fira!

25 år med Kolhusteatern @ home!

Det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig! 17 juli 2020 skulle det varit Sverigepremiär för “The Toxic Avenger” på Kolhusteatern men det har som mycket annat skjutits på framtiden… istället bjuder ensemble och produktion in till livestreamad konsert! Vi har valt ut några av de bästa låtarna från Kolhusteaterns 25-åriga historia och kommer framföra dem för dig (hemma hos dig!) i din dator, telefon eller surfplatta. Så slå dig ner 19.30 den 17 juli och var med och fira!

Medverkande på scen är ensemble och produktion från The Toxic Avenger:
Alexander Eklund, Sara Nordling Maurin, Emil Wallgren, Oliver Elvkvist, Gustav Karlsson, Hedda Svartling, Agneta Ottosson, Moa Andersson, Johannes Annfält, Stella Moen, Truls Lundin, Paulina Lind, Cindra Lindström, Emma Vallström, Hillevi Karlsson, Josephine Thunell, Hannah Jarl, Emma-Karin Maurin

Musiker: Anders Andersson, Johannes Annfält, Adam Nätt, Adrian Holmström
Konferencier: Jesper Bengtsson
Ljud och livestream-teknik: Mårten Larsson, MoreTec

Läs mer

Information

Tid
2020-07-17 19:30 - 21:00

Sluttid
2020-07-17

E-post
info@kolhusteatern.se

Telefon
46-0704-558606

Adress
Online

Arrangör
Föreningen Kolhusteatern

Plats
Hitta på Google Maps

Arkiv