Hoppa till huvudinnehåll
Anders Åkered och Göran Månsson ger en unik konsert på Teater Klämman.  ”Folkmusik med precision, sväng och öppna sinnen” 
Göran Månsson, flöjter & slagverk, Anders Åkered, fiol & slagverk

Anders Åkered och Göran Månsson på Klämman

”Folkmusik med precision, sväng och öppna sinnen”
Göran Månsson, flöjter & slagverk, Anders Åkered, fiol & slagverk

Konstellationen uppstod när en gemensam vän sammanförde dem till en konsert i november 2018. Göran och Anders är båda etablerade frilansmusiker som gärna rör sig i olika genrer och ständigt letar efter nya utmaningar. Båda är trummisar i botten, uppvuxna med folkmusik, utbildade klassiskt men har parallellt alltid utforskat andra genrer. Gemensamt är också viljan att improviserar och ta till vara det som händer i stunden. 

Arrangör är Fridals Kulturförening och ABF i Flen.
Spelplatsen är Teater Klämman där Restaurangen håller öppet hela kvällen.
På grund av Covid-19 och dess restriktioner säljer vi endast 50 stycken biljetter till denna unika kväll. Skulle restriktionerna förändras släpper vi naturligtvis på fler gäster/publik.
Utomhuskonsert där publiken har gott om plats på utedäcket som normalt tar över 200 gäster.
Konserten startar 19.30 men vi har insläpp redan 18.00.

Om du känner dig sjuk/misstänker att du är smittad av Corona eller befinner dig i riskgrupp ber vi att du stannar hemma.

Parkering finns i nedre hagen, om du är funktionsnedsatt finns 8 parkeringsplatser endast ämnade för dig/er upp vid ingången till Klämman. För mer info. gällande tillgänglighet, se vår hemsida: https://teaterklamman.se/tillgänglighet.html,

Fridals kulturförening har precis överstigit 500 stycken betalande medlemmar, en stor del av medlemmarna finns i Sverige men också i övriga Europa, USA, Asien, det är med glädje vår förening anordnar konserter, teaterföreställningar, After Work, Kulturkurser i gitarrspel, ukulele, steppdans, flatfootdans, showdans, musikalproduktioner, sång i grupp, marionettföreställningar, kurser i tovning, lek med lera, Glaskonst och mycket mer. Utbudet har funnits sedan 1987 och startade som Mellösa Sång-Teater-och Dansgrupp, MSTD där tusentals deltagare/gäster/publik tagit del av kultur i en mängd former.

Läs mer

Information

Tid
2020-07-17 18:00 - 23:00

Sluttid
2020-07-17

Pris
150

E-post
fridalskulturforening@gmail.com

Telefon
46-073-5997692

Adress
Teater Klämman, fridals gård

Arrangör
Fridals Kulturförening, ABF i Flen

Kontaktperson
Anne Öster

Besöksadress
Teater Klämman, Fridals gård, 3 km från Mellösa

Plats
Hitta på Google Maps

Arkiv