Hoppa till huvudinnehåll

BruksBrummet

Vi är glada att för tredje året ha möjlighet att bjuda in er till motorträffarna som blev en familjefest 2021 & 2022. ⭐️

BruksBrummet är en fordonsträff inklusive utställning av ALLA slags fordon.
Vi kör Drop-in varje torsdag från den 29 juni t o m den 31 augusti klockan 18.00-20.30.

Följ oss på Instagram – där ser du även när det händer något extra!

Entré:
Vi tar ingen entré, men om du vill får du gärna SWISHA ett valfritt belopp som går oavkortat till verksamheten i Hälleforsnäs Bygderåd där vi kan planera användningsområden tillsammans med Hälleforsnäs Motorveteraner och Motorintresserad ungdom.
SWISH: 123 590 93 79
Märkning: GÅVABB23

FÖRTÄRING:
HIF håller grillen varm under hela kvällen och serverar Vallens godaste hamburgare på beställning. I HIFs kiosk kan du bl a köpa glass, kaffe, kokt korv, godis o fikabröd. ????

Representanter från Hälleforsnäs Motorveteraner, Motorburen ungdom och Hälleforsnäs Bygderåd tar hand om allt det praktiska som marknadsföring, uppsättning av skyltar, rekrytera sponsorer, planering och genomförande.

Tillsammans tar vi ansvar!
– Tack för att du följer våra vägvisningsskyltar och tar det lugnt genom samhället på väg till Edströmsvallen. (Hälleforsnäs IP)
– Tack för att du stannar hemma vid sjukdom.
– Rökning är inte tillåten inne på området. Välkomna att använda askkoppar som finns placerade utanför grindarna.
– BruksBrummet är ett drogfritt event!

Tack till HIF som upplåter platsen för det här eventet och tar hand om inköp och planering av grillen och kiosken. Behållningen från intäkterna där går oavkortat tillbaka till HIFs ungdomsverksamhet.

Tack till alla sponsorer som stödjer förverkligande av en dröm som bygderådet har haft sedan start 2019 – att starta upp fordonsträffar. Den gick i uppfyllelse 2020 då Bosse Nilsson, Hälleforsnäs Motorveteraner, fick frågan om bygderådet ville ta över från dem som hade anordnat bilträffar i Flen då de skulle lägga ner.

Information
Arkiv