Hoppa till huvudinnehåll
Frida Andersson, musikern med texter som är outstanding!

Frida Andersson på Klämman

FRIDA ANDERSSON är en finlandssvensk singer & songwriter artist från Ekenäs, Finland. Fridas artistresa började hemma i kafébersån, där hon ofta uppträdde tillsammans med sina systrar och sin pappa, trubaduren Bosse Andersson. Det berättas att Frida redan som fyraåring hade meddelat sina föräldrar att hon bestämt skulle bli sångerska som stor – och det blev hon.

Förutom sångerska är Frida Andersson även gitarrist, låtskrivare, utbildad ljudtekniker och Finlands lucia årsmodell 2007. Att vara lucia är ett hedersuppdrag som Frida minns med värme.

Arrangör är Fridals Kulturförening och ABF i Flen.
Spelplatsen är Teater Klämman där Restaurangen håller öppet hela kvällen.
På grund av Covid-19 och dess restriktioner säljer vi endast 50 stycken biljetter till denna unika kväll. Skulle restriktionerna förändras släpper vi naturligtvis på fler gäster/publik.
Utomhuskonsert där publiken har gott om plats på utedäcket som normalt tar över 200 gäster.
Konserten startar 19.30 men vi har insläpp redan 18.00.

Om du känner dig sjuk/misstänker att du är smittad av Corona eller befinner dig i riskgrupp ber vi att du stannar hemma.

Parkering finns i nedre hagen, om du är funktionsnedsatt finns 8 parkeringsplatser endast ämnade för dig/er upp vid ingången till Klämman. För mer info. gällande tillgänglighet, se vår hemsida: https://teaterklamman.se/tillgänglighet.html,

Fridals kulturförening har precis överstigit 500 stycken betalande medlemmar, en stor del av medlemmarna finns i Sverige men också i övriga Europa, USA, Asien, det är med glädje vår förening anordnar konserter, teaterföreställningar, After Work, Kulturkurser i gitarrspel, ukulele, steppdans, flatfootdans, showdans, musikalproduktioner, sång i grupp, marionettföreställningar, kurser i tovning, lek med lera, Glaskonst och mycket mer. Utbudet har funnits sedan 1987 och startade som Mellösa Sång-Teater-och Dansgrupp, MSTD där tusentals deltagare/gäster/publik tagit del av kultur i en mängd former.

Läs mer

Information

Tid
2020-07-18 18:00 - 23:00

Sluttid
2020-07-18

Pris
150

E-post
fridalskulturforening@gmail.com

Telefon
46-073-5997692

Adress
Teater Klämman, Fridals gård

Arrangör
Fridals Kulturförening, ABF i Flen

Kontaktperson
Anne Öster

Besöksadress
Teater Klämman, Fridals gård, 3 km från Mellösa

Plats
Hitta på Google Maps

Arkiv