Hoppa till huvudinnehåll
Återigen står Janne Schaffer på Klämmans scen, denna gång med föreställningen; 50 år som artist!

Janne Schaffer på Klämman

Återigen står Janne Schaffer på Klämmans scen, denna gång med föreställningen; 50 år som artist! Denna pigga 75-åring bjussar på sig själv i en unik konsert med anekdoter från ett rikt musikliv med massor av spännande händelser. Arrangör är Fridals Kulturförening och ABF i Flen och Spelplatsen Teater Klämman Restaurang som håller öppet hela kvällen. Under restriktionerna med anledning av Covid-19 finns det i dagsläget endast 50 biljetter att tillgå. Ändras villkor släpper vi fler. Konserten sker på utomhusscenen.
Mat, Dryck och biljett måste förbokas, även detta på grund av Covid-19.

Parkering finns i den nedre hagen som endast är öppen för konsertgäster. Om du är funktionsnedsatt finns 8 platser att tillgå alldeles intill ingången på Teater Klämman.
Naturligtvis följer Fridals kulturförening regeringens restriktioner gällande direktiven runt Covid-19. Om du som publik känner dig dålig/visar symtom på Corona eller är i riskgrupp ber vi dig att stanna hemma, Tack för visad hänsyn.

Fridals Kulturförening har just passerat gränsen och har idag över 500 stycken betalande kulturella medlemmar i alla åldrar ifrån Europa, USA och Asien. En växande förening med fokus på kultur. Förutom konserter och teaterföreställningar anordnar vår förening kulturkurser i gitarrspel, ukulele, jammarkvällar, vi sjunger och fikar, musikalproduktioner, marionettföreställningar, kurser i tovning, lek med lera, glaskonst, steppdans, flatfootdans och mycket mer. Fridals Kulturförening har oftast sina evenemang på Teater Klämman men även ett samarbete med Mellösa församling och barn/ungaverksamhet i Mellösagården där det ifrån hösten ska tränas musikal, denna gång musikalen Hela Konkarongen.

Läs mer

Information

Tid
2020-06-26 18:00 - 23:00

Sluttid
2020-06-26

Pris
350 kr

E-post
fridalskulturforening@gmail.com

Telefon
46-073-5997692

Adress
Fridals gård

Arrangör
Fridals Kulturförening, ABF i Flen

Kontaktperson
Anne Öster

Besöksadress
Teater Klämman, Fridals gård, 3 km från Mellösa

Plats
Hitta på Google Maps

Arkiv