Hoppa till huvudinnehåll
Magikern, buktalaren, stå-upparen John Houdi kommer till Teater Klämman. En helkväll med en enastående underhållare. 19.30 startar föreställningen och många skratt utlovas.

John Houdi på Klämman

Magikern, buktalaren, stå-upparen John Houdi kommer till Teater Klämman. En helkväll med en enastående underhållare. 19.30 startar föreställningen och många skratt utlovas.
I en bubblande av skrattkväll får publiken följa med John i en smått galen värld av trollkonster, buktaleri och andra begivenheter.

Biljett måste alltid förbeställas och detta gäller även om du vill äta.
På vår hemsida kan du se meny/dryck-utbud.
Arrangör: Fridals Kf, ABF i Flen, Teater Klämman AB

Restaurang Teater Klämman har öppet samtliga konsertdagar, vi har förtäring, dryck, fika, pub och fullständiga rättigheter. Vi erbjuder även B&B och har uthyrning av några bäddplatser i något av våra småhus.

För aktuell information gällande bland annat, restriktioner kring pandemin, kolla in vår hemsida som uppdateras varje måndag.

Teater Klämman AB, drivs och ägs av Anne&Janne Öster som bott på Fridal sedan 1987, paret är åretruntboende på gården och här skapats en kulturoas med scenbygge både inomhus/utomhus med plats för 1-220 gäster.
Tillsammans med Fridals Kf har upp till 150 konserter per år kunnat ges samt ett 20-tal kulturgrupper hållas igång. Här tar vi även emot gäster vid minnesstunder, vigsel, namngivningsceremonier, After Work, möten, förenings/företagsträffar m,m.

Fridals gård är en liten lantgård med 21.800 kvm tomt. Namnet ”Klämman” myntades i början av 1800-talet, då Fridal även kallades Grindstugan med dåvarande ägare som bedrev ”lönnkrog” och vattnade förbipasserande oxar och dess ägare. Idag har vi gäster/publik/artister från jordens många hörn och vandringsgäster som går etapp 23:1 har ökat i antal genom åren. Besöksantalet uppgår till runt drygt 20.000 besökare per år. Och den gamla lönnkrogen har blivit en godkänd landsortskrog.

Läs mer

Information

Tid
2021-07-24 18:00 - 23:00

Sluttid
2021-07-24

Pris
200 kr

E-post
klammanbiljett@gmail.com

Telefon
46-73-5997692

Adress
Fridals gård, infart från Harpsundsvägen mot Vik

Arrangör
Fridals Kulturförening, Teater Klämman AB, ABF i Flen

Kontaktperson
Anne Öster

Besöksadress
Teater Klämman, Fridals gård, 3 km från Mellösa

Plats
Hitta på Google Maps