Hoppa till huvudinnehåll
Ett lingonris som satts i cocktailglas-
Monica Z i ord och ton.  Medverkar gör: Cecilia Norinder- sång 
 Ola Fagrell- piano
 Nicklas Lindblom- kontabas

Konsert, Ett lingonris som satts i cocktailglas

Härlig sommarkonsert med fokus på Monica Z av en härlig trio med anknytning till Mellösa. Konserten startar 19.30 och ges i två set.
Teater Klämman öppnar 18.00 och stänger 23.00.
Biljetter till konserten samt mat måste alltid förbeställas.

Restaurang Teater Klämman har öppet samtliga konsertdagar, vi har förtäring, dryck, fika, pub och fullständiga rättigheter. Vi erbjuder även B&B och har uthyrning av några bäddplatser i något av våra småhus.

För aktuell information gällande bland annat, restriktioner kring pandemin, kolla in vår hemsida som uppdateras varje måndag.

Teater Klämman AB, drivs och ägs av Anne&Janne Öster som bott på Fridal sedan 1987, paret är åretruntboende på gården och här skapats en kulturoas med scenbygge både inomhus/utomhus med plats för 1-220 gäster.
Tillsammans med Fridals Kf har upp till 150 konserter per år kunnat ges samt ett 20-tal kulturgrupper hållas igång. Här tar vi även emot gäster vid minnesstunder, vigsel, namngivningsceremonier, After Work, möten, förenings/företagsträffar m,m.

Fridals gård är en liten lantgård med 21.800 kvm tomt. Namnet ”Klämman” myntades i början av 1800-talet, då Fridal även kallades Grindstugan med dåvarande ägare som bedrev ”lönnkrog” och vattnade förbipasserande oxar och dess ägare. Idag har vi gäster/publik/artister från jordens många hörn och vandringsgäster som går etapp 23:1 har ökat i antal genom åren. Besöksantalet uppgår till runt drygt 20.000 besökare per år. Och den gamla lönnkrogen har blivit en godkänd landsortskrog med fullständiga rättigheter. Missa inte ett besök hos oss på Klämman!
www.teaterklamman.se

Läs mer

Information

Tid
2021-08-06 18:00 - 23:00

Sluttid
2021-08-06

Pris
100 kr

E-post
teaterklamman@gmail.com

Telefon
46-73-5997692

Adress
Fridals gård

Arrangör
Teater Klämman AB, Fridals kulturförening, ABF i Flen

Kontaktperson
Anne Öster

Besöksadress
Teater Klämman, Fridals gård, 3 km från Mellösa

Plats
Hitta på Google Maps