Nyårsretreat trettonhelgen

Ett nytt år – En ny början med nya möjligheter!

Varmt välkommen till Vavivagårdens årliga retreat med fokus på ditt välmående och din intention för det nya året. Under tre härliga dygn kan du njuta av stillheten och lugnet på landet, komma nära dig själv och det du längtar efter i ditt liv, ta dina nyårslöften – och önskningar till en djupare nivå, förtydliga och uttrycka dem.

Dagarna innehåller avspänning, meditation, andningsövningar, rörelse, tystnad, vila, samtal i en skön avslappnad mix. Du kommer att få göra en visionboard, som hjälper dig att hålla fokus under 2019. Vi kommer även att ha en sittning med trummeditation vid öppen eld, där vi släpper det gamla och öppnar upp för det nya som vi önskar bjuda in i våra liv under året som kommer.

Du bor i ett vackert inrett enkel-, dubbel- eller trebäddsrum.

Kursledare: Christina Liedberg

Anmälan: Senast 13 december till vaviva.nu@gmail.com samt inbetalning av anmälningsavgiften på 500 kr. Resterande belopp betalas 2 veckor innan kursen.

Övrig information gällande evenemanget:
Vi försöker alltid ordna samåkning till våra kurser. Eller så ordnar vi hämtning i Sparreholm. Bussar från Gnesta och Flen går till Sparreholm. Direktbuss från Eskilstuna och Nyköping.

Läs mer

Information

Tid
2019-01-03 17:00 - 15:00

2019-01-06 - 15:00

Sluttid
2019-01-06

Pris
Pris: 3900 kr inkl. helpension och kursmaterial, 500 kr enkelrumstillägg.

E-post
vaviva.nu@gmail.com

Telefon
46-73-7136491

Adress
Årdala Gammelgården

Arrangör
VAVIVA Retreatcenter

Kontaktperson
Christina Liedberg

Besöksadress
Vaviva Retreatcenter Årdala, Årdala Sparreholm

Plats
Hitta på Google Maps

Arkiv