Hoppa till huvudinnehåll
Hans Pålsson, en av våra mest kända och folkkära artister spelar och berättar om Beethoven. På programmet står bl.a. Eroica-variationer och den sista pianosonaten, opus 111. Hans Pålsson har en lång rad av framgångar både i Sverige och internationellt.

INSTÄLLT – Pianoafton

Beethoven – årets jubilar!
Hans Pålsson bjuder på ett helt program tillägnat jubilaren Ludwig van Beethoven. Eroicavariationerna, baserade på ett tema ur hans tredje symfoni och den sista pianosonaten Opus 111 blir en storslagen inramning till de sex Bagatellerna opus 126. Komponerade sent i Beethovens liv är dessa enligt hans egen utsago “troligen det bästa jag skrivit”.

 

Övrig information gällande evenemanget:
Med anledning av hälsotillståndet i Sverige och övriga världen måste Piano Visions reservera sig för eventuella inställda eller framflyttade konserter. Vi kommer att ta hänsyn och utgå från myndigheternas restriktioner och våra nationella och internationella artisters olika förutsättningar att framträda inför publik i Sverige.

Läs mer

Information

Tid
2020-11-28 16:00 - 18:00

Sluttid
2020-11-28

Pris
Begränsat antal platser. Förköp rekommenderas! Vuxen: 200 kr. Barn/ungdom/student: 100 kr Elever i Kulturskolan får tillgång till fribiljetter i mån av plats. Bokas på info@pianovisions.se

E-post
flodin.asphagen@gmail.com

Telefon
46-070-6400570

Adress
Norroten Asphagen

Arrangör
Piano Visions och Vänföreningen Pianomusik i Flen

Kontaktperson
Jan Flodin

Besöksadress
Flens Församlingshem, Orrestagatan 8, Flen

Plats
Hitta på Google Maps