Hoppa till huvudinnehåll
En föreställning som blandar klassisk balett och ballroomdans i en unik och underhållande mix. Till dansen serveras en trerätters gourmetmeny!

”The Room” – Tåspets och Ballroom på Bruket i Hälleforsnäs!

Bruksrestaurangen i Hälleforsnäs förvandlas den 19 november till nattklubb med underhållning på högsta nivå. På initiativ av och i samarbete med Riksteaterföreningen ”Sörmlands hjärta” presenteras en unik föreställning, ”The Room”, där två kända dansare, Katariina Edling och Tobias Wallin med bakgrund från Kungliga Baletten och Let’s Dance, delar dansgolvet. The Room är en berättelse om två dansare. Det är en berättelse om livet, om kärlek och om passion. Om hur ett oväntat möte kan skapa något nytt och unikt. Stilen är en unik fusion av balett och ballroom. I föreställningen blandas dansscenerna med film som för berättelsen framåt i både tid och plats och gör det lätt att följa med handlingen.

I programmet ingår en högklassig trerätters middag som varvas med den tvådelade föreställningen samt ett avslutande möte med dansarna.

Var: Bruksrestaurangen i Hälleforsnäs, Styckgjutarbacken 1 på bruksområdet
Tid: Lördagen den 19 november. Restaurangen öppnar kl. 18, föreställningen börjar kl. 19.
Pris:

Läs mer

Information

Tid
2022-11-19
Sluttid
2022-11-19

Pris
Biljetten kostar 650 inkl. välkomstdrink, dansföreställning och trerätters middag. Bokning görs på Bruksrestaurangen, tel: 073-326 05 16, mail: info@axellent.se Den som vill se dansföreställningen utan måltid kan betala barbiljett i kassan för 150 kr.

E-post
mats.sylwan@gmail.com

Telefon
46-70-5441824

Adress
Malmvägen 15

Arrangör
Riksteaterföreningen Sörmlands Hjärta och Bruksrestaurangen i Hälleforsnäs

Kontaktperson
Mats Sylwan

Besöksadress
Bruksrestaurangen i Hälleforsnäs, Hälleforsnäs

Plats
Hitta på Google Maps

Arkiv