Hoppa till huvudinnehåll
Humbles ifrån Linneryd i Småland gästar oss för första gången.  Fika finns att köpa.
Gratis parkering och plats för husbilar/husvagnar.
Välkomna!

Tisdagsdans till Humbles

År 2006 startade bröderna André och Filip Humble ifrån Linneryd ett dansband i samband med att två av deras morbröder fyllde år och skulle ha sitt kalas. Lillasyster Cornelia var med och sjöng några låtar under kvällen och mamma Marika fick spela bas och även sjunga. Dansbandet Humbles orkester var bildat. Att det blev dansband för framförallt André och Filips del är inte så konstigt, deras morfar var en av bröderna Blom i den välkända dansorkestern Leif Bloms ifrån Växjö så intresset kom i tidig ålder.

Åren gick, bandet blev mer efterfrågat och var ute och spelade på kalas, privata tillställningar och även offentliga evenemang, bland annat en allsång arrangeras i Linneryd varje år sen 2011 där orkestern är delarrangör. År 2014 kände André och Filip att man ville gå vidare… att ta sig ut på större ställen och utanför Kronoberg och även utöka bandet. Två medlemmar togs in och premiärspelningen med den nya sättningen blev den 2 maj 2015. Två år gick, det genomfördes en hel del spelningar och även lite medlemsbyten och tillslut i Januari 2017 började Dan Stenberg ifrån Växjö och i Oktober samma år blev Fredrik Trängbjörk ifrån Åseda med i bandet. Under 2017 hände en hel del, bandet spelade på Nöjeskällans forum i Huskvarna och fick riktigt bra respons, i somras släpptes den första singeln som heter Du ska aldrig vara ensam, en riktigt bra bugglåt som passerat över 100 000 lyssningar på Spotify och under julhelgen spelade man på Finlandsfärjan M/S Viking Mariella.

Humbles spelar mogen och fräsch dansmusik och målet är att man ska kunna dansa till varenda låt vi spelar ifrån början till slut under en hel kväll. Vi har alltid fått bra kritik och respons för våra låtar, bra arrangemang och framförallt riktigt bra danstempo. Vi har fått höra att ”-när man dansar till er så behöver man inte ens tänka, alla stegen bara sitter” och det är lite därför som vår slogan är ”Härlig dansmusik med den rätta takten”.

Läs mer

Information

Tid
2020-06-02 19:00 - 23:00

Sluttid
2020-06-02

Pris
Entré 180:- Till och med 19 år gratis entré. Det går att swisha tll 123 525 2796. Skriv "Entré" och dansens datum.

E-post
info@brobygoif.se

Telefon
46-70-3488925

Adress
Broby Grindstugan

Arrangör
Broby GoIF

Kontaktperson
Cecilia Johansson

Besöksadress
Broby Grindstugan, Bettna

Plats
Hitta på Google Maps

Arkiv