Hoppa till huvudinnehåll

Företagsföreningar

Forum Flen

Forum Flen startade under 2005 efter dialog med ett 30-tal företagare som önskade att mer skulle hända inom kommunen och näringslivet. Forum Flen är idag en ekonomisk förening och nätverksorganisation som verkar för att skapa möjligheter för tillväxt i befintliga företag, stödja nyföretagande, marknadsföra näringslivet och främja en positiv anda i Flens kommun.

Forum Flen

Företagarna Katrineholm Flen Vingåker

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och representerar 70 000 företagare varav cirka 55 000 direktanslutna medlemmar och cirka 15 000 medlemmar via anslutna branschförbund.

Företagarna Katrineholm Flen Vingåker

Svensk handel

Svensk Handel är en organisation som arbetar med näringspolitik och arbetsgivarfrågor för handelsföretagen i Sverige. Svensk Handel är Svenskt Näringslivs största medlemsorganisation med drygt 13 000 medlemmar med sammanlagt 21 000 arbetsplatser, där 275 000 människor är verksamma i olika branscher inom parti- och detaljhandel. Svensk handel arbetar både nationellt och internationellt.

Svensk Handel

Östsvenska Handelskammaren

Östsvenska Handelskammaren hjälper medlemsföretag att utveckla sina affärer – lokalt, regionalt och internationellt. Östsvenska Handelskammaren är en privat och politiskt obunden organisation för näringslsivet i Södermanland, Östergötland och Gotland.

Östsvenska Handelskammaren

Lantbrukarnas Riksförbund

Lantbrukarnas Riksförbund

Sparreholmsföretagarna

Sparreholmsföretagarna

Sidansvarig: Frida Vidén
Senast uppdaterad: 2023-01-12 10:51:56

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Frida Vidén

Näringslivschef & Arbetsmarknadsstrateg

0157 - 43 00 92