Hoppa till huvudinnehåll

NyheterBygga, bo & miljö

Lupiner

Hjälp till i kampen mot invasiva arter

Invasiva djur och växter som sprids i naturen orsakar stora problem. Nu uppmanar Naturvårdsverket alla som tar sig ut i naturen att hjälpa till i kampen mot de invasiva främmande arterna.

Publicerad: 20 juni 2022
Sektion:

Flens kommuns Medborgarceremoni 2022

I onsdags, 15 juni, höll Flens kommun i en högtidlig Medborgarceremoni för de personer som är bosatta i kommunen och som fått Svenskt medborgarskap senaste tre åren. Ceremonin hölls i fina Thuleparken med livemusik, tal och tårta.

Publicerad: 17 juni 2022
Sektion: ,

Snart tre veckor med Matbruket igång!

Nu har Flens kommuns unika storsatsning Matbruket spridit måltidsglädje i snart tre veckor. Måndagen 30 maj invigdes produktionsköket med mingel, bandklippning och guidad tur. "Flens kommun har gjort en jättesatsning på måltidsverksamheten. Jag är väldigt stolt över det helhetsgrepp man har valt att ta", säger Per Kålbäck, kökschef i Flens kommun.

Publicerad: 16 juni 2022
Sektion: , ,

Ny prövning av befintliga skjutbanor

Samhällsbyggnadsnämnden i Flens kommun har tagit emot en anmälan enligt miljöbalken från Flens Pistolskytteklubb och Flens Skyttegille gällande befintlig skjutverksamhet. Här kan du ta del av anmälan som utgör beslutsunderlaget.

Publicerad: 31 maj 2022
Ort: Sektion:
Fastigheten Blocket fyra, kartbild

Enkät: Säg ditt om Volvotomten i Flen

Från 22 mars till 24 april kan du lämna tankar, förslag och idéer om vad du vill ska finnas i området där Volvo Parts idag har sin verksamhet.

Publicerad: 22 mars 2022
Ort: Sektion:

Arkiv