Hoppa till huvudinnehåll
Arbete med asfaltering

Arbeten vid Orrestaö bad och camping

Ta del av vår information kring avstängd gata och parkering, servicehusen samt statusen på den nya serveringen på Orrestaö.

Avstängd gata och parkering
Nu asfalterar vi parkering och infart till badplatsen på Orrestaö. Därför kommer parkeringen, infarten till parkeringen och koloniområdet, Kolonivägen från Orrögatan, samt campingplatsen på Orrestaö, att vara avstängda för allmänheten från och med måndag 27 juni kl. 6.00 till och med fredag 1 juli kl. 8.00.

Detta för att gatan och parkeringen ska hyvlas och beläggas med asfalt. Endast arbetsfordon är tillåtna. Med stor försiktighet kan området passeras till fots eller cykel.

Kiosk och servering 
Under sommaren 2022 kommer kiosk och servering inte kunna öppna på grund av svårigheter med att få fram el och vatten eftersom den nya byggnaden kräver större anslutningar än tidigare. De nyrenoverade servicehusen är öppna för bad- och campinggäster.

Servicehusen
Toaletterna är upplåsta alla dagar kl.9.00 – 21.00. Vi hoppas att alla är rädda om de nya servicehusen. Tisdag den 28 juni är det strömlöst i servicehusen på grund av elarbete.

Arkiv