Hoppa till huvudinnehåll

Årets företagare i kommunen utnämnd

Varje år utser Företagarna KFV, Handelsbanken, Sörmlands Sparbank och Flens kommun Årets företagare i kommunen.

Den lyckliga vinnaren deltar också i en regional tävlan om årets företagare samt i Företagarnas rikstäckande tävling om Årets företagare.

2018 års utmärkelse går till Manuel Walter, Malmköpings Mekaniska Werkstad AB, med följande motivering:

”Alltsedan förvärvet av gamla ELMO 2010 har Malmköpings Mekaniska Werkstad vuxit med uppgiften att förvalta detta gamla industriarv i Flens kommun. Manuel har visat på tilltro och moget engagemang i sin vågade satsning. 2014 utsågs företaget till det tredje snabbast växande företaget i Sörmland i Dagens Industris Gasellutmärkelse. Företaget utvecklar ständigt sin verksamhet och skapar därigenom tillväxt och nya arbetstillfällen. Stort grattis till Manuel Walter och lycka till i framtiden med Malmköpings Mekaniska Werkstad.”

Vanligtvis delas diplom, statyett och pin ut till de tre kommunernas vinnare som avslutning på Näringslivsdagen som hålls nu på fredag på Safiren i Katrineholm. Men eftersom Manuel Walter inte kan närvara då överraskades han med segerbeskedet redan på onsdagsmorgonen. Han kommer även att uppmärksammas under mässan Bygga, bo & hälsa som hålls i Flens GB-hallen den 28 april.

Bilden är tagen när Anne Hofstedt, Företagarna KFV och Mikael Larsson, Näringslivschef Flens kommun, meddelade en överraskad Manuel Walter, VD Malmköping Mekaniska Werkstad, juryns beslut och motivering för årets företagare i Flens kommun.

Arkiv