Hoppa till huvudinnehåll
Höstfärger. Sjö. träd

Entreprenörer – sök till draknästet!

Nu är ansökan till höstens omgång av Katecs draknäste light öppen!

Nytt för i höst är en sista ansökningsdag, 5 september, och inte längre löpande antagning. Draknästet kommer att vara på följande platser:

22 september – Strängnäs
29 september – Eskilstuna
7 oktober – Vingåker
12 oktober – Oxelösund

Anmälan görs via formuläret: https://katec.se/draknaste-light/

Vad är Katec draknäste light?

Som ett led i att hitta spännande innovatörer och entreprenörer runt om i Sörmland arrangerar Katec (Sörmlands entreprenörcentrum) i samarbete med utvalda kommuner Draknäste light, en satsning som finansiering av Region Sörmland. Syftet med satsningen är att fler idébärare skall våga satsa på sina affärsidéer och som en hjälp på vägen erbjudas stöd i utvecklingen. Målet är att fler innovativa bolag startas i Sörmland över tid.

Under en förmiddag får tre utvalda entreprenörer möjlighet att presentera sin idé inför en panel bestående av erfarna affärsutvecklare och investerare. Entreprenören får konstruktiv feedback på plats och ges en möjlighet att få upp till 10 timmars kostnadsfri affärsutveckling efter avslutat näste, till ett värde av 15 000 kronor. Draknäste light ses som en pusselbit i innovationssystemet och vi försöker alltid hänvisa bolagen vidare till nästa aktör, så att vi tillsammans skall kunna hjälpa bolagen att växa.

Arkiv