Hoppa till huvudinnehåll

Frida Vidén går in som tf näringslivschef

Mikael Larsson, nuvarande näringslivschef, avslutar sin tjänst på Flens kommun den 1 juli. Frida Vidén kommer att gå in i rollen som tillförordnad näringslivschef för Flens kommun från 1 augusti.

Mikael Larsson som har haft rollen som näringslivschef i 10 år har nu valt att gå i pension och tar även över rollen som ordförande för Forum Flen. Frida Vidén kommer att gå in i rollen som tillförordnad näringslivschef från 1 augusti. Idag är Frida arbetsmarknadsstrateg i Flens kommun.

Är insatt i uppdraget som näringslivschef

Frida är insatt i uppdraget och arbetar redan idag med frågor som rör näringslivet. I sin nuvarande roll har hon många kontakter med externa parter till kommunen. Frida har förutom sitt ordinarie arbete med arbetsmarknadsfrågor erfarenhet som egenföretagare i Flens kommun och har tidigare arbetat med arbetsgivarrelationer på Arbetsförmedlingen.

Ny rekrytering på gång

Den första rekryteringsprocessen drog igång redan i slutet av förra året, men personen som blev erbjuden tjänsten valde att tacka nej till uppdraget. En ny rekryteringsprocess av ordinarie näringslivschef kommer igång under augusti månad med förhoppning om tillsättande av ny näringslivschef under hösten.

Kontakt

Frida Vidén, tillförordnad näringslivschef
Telefon: 0157-43 00 92
E-post: frida.viden@flen.se

Arkiv