Hoppa till huvudinnehåll
Politiker som sitter i möte

Kommunfullmäktige sammanträder

Torsdag 26 mars kl. 18.00 har kommunfullmäktige sammanträde. Sammanträdet är öppet för allmänheten men med anledning av coronavirusets spridning uppmanar vi intresserade åhörare att istället följa sammanträdet via webb-tv.

Torsdag 26 mars har kommunfullmäktige sammanträde kl 18.00 i Stora Manschetten på Skjortan i Flen.

Sammanträdet är öppet för allmänheten men med anledning av coronavirusets spridning uppmanar vi dock intresserade åhörare att istället följa torsdagens sammanträdet via webb-tv.

Föredragningslista och handlingar finns här på vår webbplats Kallelser och protokoll eller på Kommunstyrelsen kansli och biblioteken, 0157 – 43 00 00.

Webbsändning

Öppna sändningen i nytt fönster

Kommunfullmäktige i webb-tv

Du är välkommen att delta som åhörare vid kommunfullmäktiges sammanträden genom direktsänd webb-tv här på webbplatsen. Kommunfullmäktiges sammanträden är offentliga och du är också välkommen att vara med på mötet som åhörare på plats. Kallelser och tillhörande handlingar finns att tillgå hos kommunstyrelsens kansli.

Så här fungerar det

En kamera återger vad som händer i fullmäktigesalen. Politiker och andra talare syns i bild och när en talare går upp visas namn, partibeteckning och det aktuella ärendet på skärmen.

Filmen skickas under tiden direkt till en server som har stor kapacitet för lagring och filmen görs tillgänglig för besökare. Allt detta sker mycket snabbt. Om du har bredbandsanslutning ska du kunna se sändningen nästan direkt och med bra bildkvalité. Om du har din Internetanslutning via uppringning (telefonlinjen) tar det längre tid och bilden kan ibland frysas och sedan hoppa framåt.
Sammanträdena går också att se i efterhand och här intill hittar du våra tidigare sändningar.

Arkiv