Hoppa till huvudinnehåll
bild på kontaktcenter stadshuset flens kommun

Kontaktcenter stängt

Kontaktcenter kommer att byggas om från vecka 32 och beräknas pågå till vecka 40.
Fredag 11/8 efter kl 12.00 kommer Kontaktcenters telefon även vara avstängt pågrund av flytten.

Receptionen och entrén till Stadshuset i Flen kommer att hållas öppen som vanligt men buller kan förekomma och ytan är mer begränsad än vanligt. Du kan även nå oss:

  • Telefon: Du kan nå oss genom att ringa 0157-43 00 00. Vår personal finns tillgänglig för att besvara dina frågor och ge support över telefon under kontorstid.
  • E-post: Skicka ett e-postmeddelande till kontaktcenter@flen.se för att kontakta oss. Vi försöker svara på dina frågor och förfrågningar så snabbt som möjligt via e-post.
  • Chatt på flen.se: Besök vår webbplats, flen.se, där du kan använda vår chattfunktion för att kommunicera med vårt supportteam och få hjälp i realtid.
  • Brevlåda på Sveavägen 1: Om du har något som behöver lämnas fysiskt kan du använda brevlådan som finns på Sveavägen 1.

OBS! Från nästa vecka till ombyggnationen är klar kommer vi inte kunna hantera hittegods utan hänvisar till Katrineholm. Vi återkommer dessutom med information om var Polisen kommer finnas tillhands under den tiden.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som kan uppstå under ombyggnationen. Vi strävar efter att förbättra våra lokaler för att kunna erbjuda en ännu bättre service till våra invånare och besökare. Tack för ditt tålamod och din förståelse.

Gå till vår Kontaktsida

Arkiv