Hoppa till huvudinnehåll
Människor pratar med varnadra under en mässa för ny digital teknik

Möjlighet för entreprenörer och startups

Fram till den 7 maj 2020 accepterar EIT Digital, Europas ledande organisation för öppen innovation, förslag på aktiviteterna inom programmet EIT Digital 2021.

EIT Digital

Programmet riktar sig till initiativtagare som vill lansera en startup eller produkt inom digital teknik eller leverera entreprenörsutbildningar inom digital teknik.

Förslag kan lämnas in från 5 mars till 7 maj 2020. Urvalet kommer att slutföras i slutet av juni 2020 och godkända aktiviteter förväntas starta den 1 januari 2021.

EIT Digitals Innovation Factory stöder pan-europeiska samarbetsgrupper för att lansera djuptekniska startups och nya produkter, med målet att öka den globala effekten av Europas digitala industri, stärka hållbar ekonomisk tillväxt och förbättra medborgarnas livskvalitet. Med vårt inkubationsstöd kommer utvalda aktiviteter att inbäddas i vårt europeiska ekosystem och får finansiell saminvestering för att paketera sin teknik, förvärva kunder och locka investerare.

EIT Digitals Entrepreneurial Academy ger stöd för utveckling och utförandet av program och kurser med affärsutvecklingsinriktade komponenter. Partners uppmanas att saminvestera med oss och dra nytta av effekterna av förbättrad utbildning som bidrar till den digitala omvandlingen av Europa och skapandet av en digitalt kunnig arbetskraft.

EIT Digital 2021-programmet styrs av EIT Digitals Strategic Innovation Agenda 2020-2022, som identifierar de fem strategiska områdena i vårt arbetsprogram: Digital Tech, Digital Industry, Digital Cities, Digital Wellbeing och Digital Finance. Vi anser att dessa är de viktigaste strategiska områdena att arbeta med för ett stärkt digitalt Europa.

Under årens lopp har förslagen från EIT Digital: s mer än 190 industripartners samt 70 forsknings- och akademiska partners resulterat i mer än 430 produkter som lanserats på marknaden, mer än 180 djuptekniska nystartade företag, i över 2300 studenter med färdigheter i innovation och entreprenörskap, och över 200 doktorsavhandlingar definierade med branschen.

För mer information om EIT Digital 2021 programmet, besök eitdigital.eu/eitdigital2021.

Arkiv