Hoppa till huvudinnehåll
Tjej står leendes och lutar sig mot receptionsdisk i Flens kommuns stadshus

Nu kan du chatta med oss!

Flens kommun lanserar en ny kontaktväg för medborgare. Det finns nu möjlighet att chatta med en samhällsvägledare via flen.se.

Lanseringen av chattfunktionen på flen.se är ett steg i att göra kommunen mer tillgänglig och tillgodose medborgarnas behov och önskemål. Funktionen vänder sig framförallt till dem som har generella frågor eller föredrar att chatta framför att ringa. Chatten kan även underlätta för personer med funktionsnedsättning, exempelvis hörselskadade och personer med talsvårigheter, att komma i kontakt med kommunen.

Chattfunktionen nås via kommunens webbplats www.flen.se längst ned i högra hörnet och är bemannad måndag-fredag 09.00-15.00.

– Vi vill att det ska finnas kontaktvägar för alla. Chatten bidrar med ett enkelt och snabbt sätt att ta kontakt med oss på Flens kommun. Genom att lansera chattfunktionen tillgodoser vi dem som uppskattar digitala lösningar för enkla frågor och snabba svar, säger Maja Durlind, huvudredaktör för chattfunktionen på flen.se.

Läs mer om chatten här


En sida med frågor och svar kommer framledes implementeras på flen.se där besökaren på hemsidan kan, oavsett tidpunkt, hitta svar på vanligt förekommande frågor.

Sedan tidigare finns möjligheten att ringa, mejla eller besöka receptionen för den som behöver komma i kontakt med Flens kommun. Vid frågor och ärenden av djupare karaktär som kräver mer information rekommenderas fortsatt telefonsamtal eller ett besök.

Arkiv