Hoppa till huvudinnehåll

Nya Glimten ute nu

Idag kommer sommarnumret av Glimten ut.

Sommarnumret av Glimten är fullspäckat med spännande innehåll och intressanta artiklar. Tidningen erbjuder återigen en härlig mix av ämnen för alla läsare att njuta av. Här är några av höjdpunkterna:

  • Räddningstjänsten: En informativ artikel som ger insikt i det viktiga arbete som utförs av räddningstjänsten i vår region. Läsare får lära sig om deras insatser, utmaningar och betydelsen av att vara beredd på nödsituationer.
  • Forum Flen: En rapport om det senaste från Forum Flen, där samhällsfrågor och idéer diskuteras. Upptäck de aktuella ämnena som engagerar invånarna och bidrar till samhällsutvecklingen.
  • Sörmlandsleden fyller 50 år: En hyllning till den vackra och omtyckta vandringsleden, Sörmlandsleden, som firar sitt 50-årsjubileum. Utforska historien bakom leden, de natursköna platserna längs vägen och inspireras till att ge dig ut på egna äventyr.
  • Flens Ungdomstorg: En introduktion till Flens Ungdomstorg, en viktig mötesplats för ungdomar i staden. Ta reda på vilka aktiviteter och resurser som erbjuds där och hur de bidrar till att skapa meningsfulla och positiva upplevelser för unga människor.
  • Det populära korsordet: Som vanligt erbjuds läsarna en rolig och klurig utmaning i form av det populära korsordet. Testa dina kunskaper och njut av den underhållning det ger.

Så varför inte koppla av i solen med det senaste numret av Glimten? Klicka här

Arkiv