Vernissage på Café Skjortan

Vernissage 8 augusti klockan 13.00 -15.00, på Café Skjortan i Flen. En gemensam utställning om och med ”Klivet” och årets ”Sommargrupp”, som är två av arbetsmarknadsenhetens insatser.

bilden visar ett abstrakt konstverk

Klivet är en kreativ verksamhet, för dig som varit/är sjukskriven och/eller arbetslös länge. Det är en möjlighet att ha något att gå till, träffa andra personer i liknande situation och göra något helt annat. Det friska är i fokus. Det har provats på olika material att skapa med.

- Det finns inga måsten och vi släpper kraven. Här ska du med hjälp av kreativt skapande få hjälp att släppa oro, stress och smärta - åtminstone för en stund och skapandet ser vi som en läkande kraft, säger Marit Johansson, pedagog på Flens kommun.

Varmt välkomna!

Aktivitetshuset Skjortan

KONTAKT

Marit Johansson, pedagog: marit.johansson2@flen.se

18 juli 2024