Musaik – megakonsert 21 oktober

Arabisk rap som krokar arm med opera! En musikalisk och visuell resa där mångkultur och möten står i centrum.

affisch musaik

Den 21 oktober klockan 16.00 och 19.00 blir det avstampskonsert i aulan på Stenhammarskolan! Världsorkestern ger sig sen ut på en turné runt om på olika kulturskolor i Sörmland. Med sig har Världsorkestern arrangerat musik som varje kulturskola kan ta del av och framföra tillsammans med Världsorkestern.

Den sista konserten på turnén blir ett möte mellan alla kulturskolor i hela länet, körer och musiker från hela Sörmland. Projektet är ett samarbete mellan Flenvärldsorkester Länk till annan webbplats., Kyrkokörer i Flens kommun, Idéfarmen Länk till annan webbplats., Kulturskolan Flen Länk till annan webbplats. och Kulturenheten Flen Länk till annan webbplats. kommun.

affisch ljuset i oss

Ljuset i oss 2023

4 november kl 16-20 på Violentorget i Flen. Vi är glada att kunna presentera festivalen Ljuset i oss, för tredje året i rad! Detta år med Halloweentema!

24 februari 2024