Other languages

Flens municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Flens Municipality

Näringslivsnytt – oktober

Nu är månadens näringslivsnytt ute. Sök innovationspengar, rösta på din Sörmlandshjälte, det blir landsbygdsriksdag och vill du veta vilka årets företagare i sörmland blev?

en människa i samtal

Årets företagare...

...avgjordes den 21 oktober i Stockholm. Våra sörmländska representanter var Emelie Olsson från Hillmers logistik nominerad till Årets Unga Företagare och Charles Asker från Beckershofs Herrgård nominerad till Årets Företagare.

Vinsten kammades hem av Adam och Daniel Brånby på Woolpower, Östersund.

SIV- Sörmlands Innovationsvecka

SIV syftar till att skapa ökad förståelse, ökat engagemang och få en högre grad av entreprenörskap och innovation i länet. I år satsar Region Sörmland tillsammans med det företagsfrämjande systemets aktörer på allt från nya idéer till att stötta etablerade företag, erbjuda coachning och utforska hur ny teknologi kan spela in i den regionala utvecklingen. Välkommen att ta del av programmet för den 13 till 17 november 2023.

Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nominera din hjälte

Hela Sverige Sörmland kommer precis som tidigare år att dela ut utmärkelser till landsbygdens vardagshjältar. Vi behöver namn och en kort motivering på din hjälte. Vi hoppas på lika stort gensvar som 2022.
SENAST 13 november vill vi ha din nominering!
Mejla till: sormland@helasverige.se

Det är många som behöver hyllas och synliggöras!

Årets Serviceinsats

Årets Eldsjäl

Årets Landbygdsgrupp

Landsbygdsriksdag till Sörmland och Flen

Sista helgen i maj, 24-26, 2024 är det Landsbygdsriksdag och denna gång i Sörmland. Hela Sverige ska leva är arrangör och 2024 är det Sörmlandsavdelningen som står för arrangemanget tillsammans med riksorganisationen. Nyköping är huvudort och Rosvalla kommer att vara utgångpunkt för mycket av det som händer Landsbygdsriksdagen.

Under fredagen kommer deltagarna att åka runt i länet på olika temaresor och sex olika resor kommer att göra ett eller flera stopp i Flens kommun för att besöka 10-talet olika mål. Jättekul att Flen har så många intressanta resmål att bjuda på inom teman som hållbar ortsutveckling och mat & dryck.

Som företagare har du chansen att bli partner till Landsbygdsriksdagen och bl.a. finnas med monter på Rosvalla lördag och söndag 25-26 maj. En Landsbygdsriksdag samlar vanligtvis drygt 1000 besökare från hela landet och även från våra nordiska grannar.

Mer om att bli partner hittar du här Länk till annan webbplats.

Mer om Hela Sverige ska leva finns på www.helasverige.se Länk till annan webbplats. och vill du få en inblick i Landsbygdsriksdagen klickar du dig in på www.landsbygdsriksdagen.se Länk till annan webbplats..

Har du ett innovarionsprojekt på G?

Just nu har Vinnova 23 erbjudanden för finansiering av innovationsprojekt!

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vårt uppdrag är att stärka Sveriges konkurrenskraft genom att främja innovationsförmåga och internationell uppkoppling för hållbar tillväxt. Vi är en statlig myndighet under Klimat- och näringslivsdepartementet och nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation.

Läs mer här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

människor ute i naturen

Matcha Flen

Mötesplatsen för arbetsgivare och arbetstagare. Söker du jobb? Är du nyfiken på att byta inriktning i yrkeslivet? Eller vet du inte riktigt hur du ska börja söka jobb? Då är du välkommen till Matcha Flen – Mötesplatsen för arbetsgivare och arbetstagare.

Taggar:

Näringsliv

Sidan uppdaterad: 2023-11-28

Hittade du rätt information?