Other languages

Flens municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Flens Municipality

Inspirationsföreläsning med Siduri Poli

2 februari är du välkommen att lyssna till entreprenören som formar framtiden.

porträttbild på föreläsaren

Välkommen att ta del av Siduri Polis gedigna erfarenhet inom digital innovation i en exklusiv föreläsning som är skräddarsydd för Flens kommun. Hon är inte bara en inflytelserik röst för mångfald och inkludering, utan också en veteran inom teknisk utveckling.

Vi ger dig en unik möjlighet att fånga framtidens insikter inom innovation och mångfald. Siduris djupa kunskap och erfarenheter från Vita huset till Botkyrka kommer att ge dig konkreta verktyg för att navigera i framtiden.

Siduris banbrytande arbete och visionära ledarskap har hyllats med flera priser som Årets Framtidsmama och Årets Digitala Inspiratör.

Vi erbjuder detta som en del av Flens framtidsdag och du får möjlighet att bidra med dina tankar om Flens framtid genom att skriva på Flens digitala drömvägg. Alla tankar kommer att samlas in för att bidra till Flens kommuns nya vision.

Blev du nyfiken på att veta mer om Siduri? https://www.siduri.se/ Länk till annan webbplats.

Föreläsningen kommer ske fredag 2 februari klockan 09.00-10.00 i Auditoriet på PW Gymnasiet, Violentoget 5, och du är bjuden för att bli inspirerad av Siduris kunskap och erfarenheter. Det kommer även finnas en framtidsvägg där du kan bidra med egna tankar och idéer efteråt för att kunna göra din röst hörd.

Taggar:

Entreprenörskap

Sidan uppdaterad: 2024-01-18

Hittade du rätt information?