Skriv på drömväggen!

Hur ser min drömkommun ut? Vilka bor där? Vad jobbar man med? Hur ser det ut? Hur är vi mot varandra? Idag blickar vi framåt i Flens kommun.

logo över framtidsdagen

Vad är dina drömmar för kommunens framtid? På den digitala drömväggen kan du vara delaktig och komma med dina tankar och idéer för en gemensam vision! På biblioteket i Flen kommer det också finnas fysiska framtidsväggar där du kan skriva dina tankar.

Till den digitala drömväggen: https://www.menti.com/alfp1esufnne Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Idébanken kommer att sammanställas med ett antal olika förslag där kommunen ser på gemensamma nämnare som kommit fram. Ett antal olika förslag och sammansättningar ska sedan stötas och blötas inom kommunen. Vi hoppas ha en ny vision på plats under hösten 2024.

25 april 2024