Glimten - din vän i sommar

Nu ska sommarnumret av kommuntidningen Glimten ha landat i din brevlåda – fylld av artiklar om lokala projekt, kultur och evenemang.

ett barn som går på ett fält med solnedgång i bakgrunden, text: Glimten

Foto: Hanna Säfström

Har du hunnit spana in det senaste numret av vår kommuntidning? Om inte, så vill vi rekommendera dig att ta en titt! Den magiska bilden på omslaget är tagen av Hanna Säfström, som vann Glimtens omslagstävling. Tack Hanna för en bild som fångar barnets och naturens harmoni och magi. Och stort tack till er andra för era fina bidrag.

Kommuntidningen är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om allt som händer i kommunen. Den är full av viktig information samt inspiration inför sommaren – vad sägs om Aptitrundan i maj, jazzklubb på Amazon, eller Familjedag i Sveaparken? Det är mycket att hålla reda på, därför samlar vi alla kommunens spännande kulturhändelser och evenemang i Glimten. 

Glimten börjar delas ut den 13 maj.

15 juni 2024