Other languages

Flens municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Flens Municipality

Bidra till kommunens utveckling!

Från och med den 1 juni kan du på ett enklare sätt bidra med dina idéer på hur Flens kommun kan utvecklas och förbättras. Via den nylanserade e-tjänsten "e-förslag" kan du lämna in din idé, men också engagera dig i andras förslag.

Ett e-förslag ska handla om det som ryms inom kommunens ansvarsområden. Förslaget kan exempelvis röra förbättringsområden inom äldreomsorg, skola, barnomsorg, utomhusmiljöer, kultur eller sport. Det spelar ingen roll om du är privatperson, föreningsmedlem, företagare eller tillhör någon annan grupp – alla är välkomna att bidra med sina tankar och idéer.

Med e-förslag blir det lättare för dig att påverka och följa ditt ärende. Du kan enkelt dela ditt förslag via till exempel sociala medier och engagera dig i andras förslag genom röstning via e-tjänstportalen. Ett godkänt e-förslag publiceras i 3 månader för röstning. Förslag som inom angiven tid får 10 eller fler röster hanteras i en av kommunens nämnder för beslut.

Läs mer om e-förslag på flen.se eller besök den nya e-tjänsten direkt Länk till annan webbplats..

Kontakta kommunens kontaktcenter vid frågor eller om du önskar hjälp med inlämning av förslag.

Sidan uppdaterad: 2024-06-07

Hittade du rätt information?