Flens kommun – nu ägare av fastigheter på gamla Volvotomten

Idag slutfördes köpet av tidigare "Volvotomten".

Under förmiddagen skrevs alla papper under av representanter från Flens kommun och Volvo Parts. Med detta övertagande ser vi fram emot att välkomna Midsummer AB till området, där de snart kommer att påbörja sin verksamhet inom solcellsproduktion. Samtidigt gläds vi åt att Volvo valt att hyra en del av lokalerna för sin lagerverksamhet. Detta är ett positivt steg för Flen och kommunens utveckling.

[2024-04-29] Soliga nyheter - Flen attraherar produktion av förnybar energi

Den svenska tillverkaren av tunnfilmssolceller Midsummer har valt att göra sin största satsning någonsin i Flen. Produktionen väntas starta år 2026 och kommer vid full drift att sysselsätta cirka 200 personer.

18 juli 2024