Hoppa till huvudinnehåll
Guldhjärta

Vem vill du ge ett guldhjärta?

Har du träffat Flens kommuns bästa medarbetare? Gör din kollega varje dag på jobbet fantastisk? Är din chef någon utöver det vanliga? Nominera då denne till Guldhjärtat!

Vi som jobbar i Flens kommun har en värdegrund där vi strävar efter att bemöta alla med respekt och omtanke utifrån allas lika värde. Vårt arbete ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet. Vi vet att det finns medarbetare som gör allt detta – och lite till! Vi vill nu uppmärksamma dessa personer. I varje nummer av Glimten delar ut vi ut Guldhjärtat till en person som du är med och nominerar!

Vem känner du till som gör skillnad i Sörmlands hjärta? Om du kommit i kontakt med någon av våra medarbetare – det kan vara en lärare, rektor, syokonsulent, undersköterska på äldreboende, byggnadsinspektör, receptionist, bibliotekarie, tjänsteman eller något helt annat – skicka då in din nominering! Om du själv är anställd i Flens kommun och tycker att en kollega eller chef är värd priset – nominera då denne. Vi utser en vinnare i varje nytt nummer av Glimten.

Skriv in och berätta varför just den du nominerat förtjänar att få pris och uppmärksamhet för sin insats på jobbet. Lägg stor vikt på att skriva en utförlig och beskrivande nominering, då denna ligger till grund för vem som utses till vinnare. Glöm inte ditt eget namn, adress och telefonnummer, samt vilken relation du har till den du nominerat.

Till nästa nummer av Glimten behöver vi ha din nominering senast den 31 december. Maila till kommunikation@flen.se och skriv “Guldhjärtat” i ämnesraden. Du kan också skicka in via post till Gunilla Säwenmyr, Kommunledningsförvaltningen, Utredning och strategi, Flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen.

Arkiv

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.