Hoppa till huvudinnehåll
Guldhjärta

Guldhjärtat

Har du träffat Flens kommuns bästa medarbetare? Gör din kollega varje dag på jobbet fantastisk? Är din chef någon utöver det vanliga? Nominera då denne till Guldhjärtat!

Vi som jobbar i Flens kommun har en värdegrund där vi strävar efter att bemöta alla med respekt och omtanke utifrån allas lika värde. Vårt arbete ska kännetecknas av öppenhet, ansvar och kvalitet. Vi vet att det finns medarbetare som gör allt detta – och lite till! Vi vill nu uppmärksamma dessa personer.

Nu inför vi därför en ny serie där vi lyfter fram en medarbetare inom Flens kommun som gör något alldeles extra. Och det är du som bestämmer vem det blir. Vem känner du till som gör skillnad i Sörmlands hjärta? Om du kommit i kontakt med någon av våra medarbetare – det kan vara en lärare, rektor, syokonsulent, undersköterska på äldreboende, byggnadsinspektör, receptionist, bibliotekarie, tjänsteman eller något helt annat – skicka då in din nominering! Om du själv är anställd i Flens kommun och tycker att en kollega eller chef är värd priset – nominera då denne. Vi utser en vinnare i varje nytt nummer av Glimten.

 

Så här nominerar du!

Skriv in och berätta varför just den du nominerat förtjänar att få pris och uppmärksamhet för sin insats på jobbet. Lägg stor vikt på att skriva en utförlig och beskrivande nominering, då denna ligger till grund för vem som utses till vinnare. Glöm inte ditt eget namn och vilken relation du har till den du nominerat.

Maila till kommunikation@flen.se och skriv “Guldhjärtat” i ämnesraden. Du kan också skicka in via post till Magnus Ornhammar, Kommunledningsförvaltningen, Utredning och strategi, Flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen.


Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Magnus Ornhammar

Kommunikationsstrateg

0157 - 43 00 46