Hoppa till huvudinnehåll

Externa länkar

Kommuner, landsting och privata vårdgivare kommer att rekrytera tusentals nya medarbetare de närmaste åren. SKR har identifierat stora behov framöver inom följande grupper: lärare, undersköterskor, sjukgymnaster, biomedicinska analytiker, ingenjörer, dietister, ekonomer, samhällsplanerare och socialsekreterare. I en mellanstor kommun som Flens kommun kan det också finnas stora behov av specialistroller inom bygg- och miljö, ekonomi och chefer generellt.

Sveriges Viktigaste Jobb är Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) satsning på att lyfta kommunernas och landstingens roll som attraktiva arbetsgivare. Vi vill vi öka kunskapen och skapa nyfikenhet och intresse för välfärdsjobben. Här finns många roliga och intressanta jobb som får dig att växa och utvecklas, både i medarbetar- och ledarrollen. Vi vill gärna bidra till ökad stolthet över det viktiga arbete som utförs i välfärden av dem som vi anser har Sveriges viktigaste jobb. Vi vill få unga duktiga yrkespersoner att söka sig till välfärdsjobben och vi vill också behålla våra kompetenta medarbetare.

Sveriges Viktigaste Jobb

För arbetssökande

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten.
Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen – utbildning och studier

Bli redo för jobb i Sörmland – samlar Sörmlands alla yrkesutbildningar på ett och samma ställe

För företag

Rekryteringsguiden är en kostnadsfri digital tjänst från Arbetsförmedlingen som hjälper företag att hitta nya medarbetare.
Till Rekryteringsguiden