Webbsändning

Webbsändning av senaste kommunfullmäktigesammanträdet.

Torsdag 14 juni har kommunfullmäktige sammanträde kl 18.00 i Lilla Manschetten på Skjortan i Flen.

Alla kommunfullmäktigesammanträden är offentliga. Här kan du se webbsändningen i direktsändning och i efterskott.

Föredragningslista och handlingar finns här på vår webbplats Kallelser och protokoll eller på Kommunstyrelsen kansli och biblioteken, 0157 – 43 00 00.

Öppna sändningen i nytt fönster

Kommunfullmäktige i webb-tv

Du är välkommen att delta som åhörare vid kommunfullmäktiges sammanträden genom direktsänd webb-tv här på webbplatsen. Kommunfullmäktiges sammanträden är offentliga och du är också välkommen att vara med på mötet som åhörare på plats. Kallelser och tillhörande handlingar finns att tillgå hos kommunstyrelsens kansli.

Så här fungerar det

En kamera återger vad som händer i fullmäktigesalen. Politiker och andra talare syns i bild och när en talare går upp visas namn, partibeteckning och det aktuella ärendet på skärmen.

Filmen skickas under tiden direkt till en server som har stor kapacitet för lagring och filmen görs tillgänglig för besökare. Allt detta sker mycket snabbt. Om du har bredbandsanslutning ska du kunna se sändningen nästan direkt och med bra bildkvalité. Om du har din Internetanslutning via uppringning (telefonlinjen) tar det längre tid och bilden kan ibland frysas och sedan hoppa framåt.
Sammanträdena går också att se i efterhand och här intill hittar du våra tidigare sändningar.

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Ros-Mari Fältskog Kommunikationsstrateg 0157 - 43 00 37
Lena Lindqvist Ärendesamordnare 0157 - 43 00 40