En grupp seniorer på spinningpass

Aktiviteter

Kom med i Flera Friska år i Flen!
Här presenterar vi olika aktiviteter som är i gång eller är tänkta att startas upp! Passa på och var med, det mesta är kostnadsfritt.

 

Flera Friska – Powergympa

För dig som komma igång med Senior Powergympa. Under våren 2018 kommer vi att hjälpa till att starta upp powergympa lokalt på din hemort i Flen. Vi kommer att följa boken Senior Power av Michail Tonkonogi och hjälpa dig att komma igång och bygga upp din muskelstyrka. Vi söker dig som vill delta men också dig som är intresserad av att leda och starta upp en grupp.

Anmäl ditt intresse till gunnel.kallstedt@flen.se. Du kan också anmäla dig via Facebookgruppen Flera friska – Powergympa där också information läggs ut löpande.

Nya vänner i matlag

God salladstallrik

Lär dig att laga nya rätter tillsammans med andra och få nya vänner på köpet! Vill du lära dig mer om kost och hälsa och få tips om vad man ska tänka på när det gäller mat.  Gruppen är på idéstadiet och blir vad ni gör det till!

Anmäl ditt intresse till gunnel.kallstedt@flen.se. Du kan också anmäla dig via Facebookgruppen Flera friska-matlag där också informations läggs ut löpande.

Kultur – dramatiserade stadsvandringar

Dramatic senior woman in a man's suit holding a straw hat

Hembygdsföreningen har fått medel för att ta fram dramatiserade stadsvandringar.  Vill du vara med? Mer information får du av Yvonne Udenius 070-657 13 02, yvonne.udenius@nbv.se.

Du kan också anmäla dig via Facebookgruppen Flera friska – kultur där också informations läggs ut löpande.

Gör en insats för andra

Seniora damer i hatt och färglada band

Kom med i gruppen för frivilligarbete i kommunen! Du får under tre tillfällen information och orientering i kommunens frivillig – och språkvänsarbete. Du får möjlighet att testa på och delta några gånger för att hitta det som passar just dig.

Anmäl ditt intresse till gunnel.kallstedt@flen.se. Du kan också anmäla dig via Facebookgruppen Flera friska-frivillig där också informations läggs ut löpande.

Flera friska – Kom i gång-grupp

För dig som gått i pension och vill börja träna för att komma i form! Vi provar tillsammans på olika träningsformer för att du ska hitta vad som passar dig. Vi börjar mjukt, ingen träningserfarenhet krävs men du behöver kunna gå och promenera utan problem. Ny grupp planerars att starta till hösten 2018 och deltagandet är kostnadsfritt. Max 15 deltagare

Anmäl ditt intresse till gunnel.kallstedt@flen.se. Du kan också anmäla dig via Facebookgruppen Flera friska-komigång där också information läggs ut löpande.

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Gunnel Källstedt Frivilligsamordnare, kulturombudsansvarig, aktivitetsledare 0157 - 43 03 38
Margret Olsson Projektledare 0157-43 03 42