Hoppa till huvudinnehåll
hand dom stoppar ner mynt i en vit spragris, ståendes på ett rosa bord med röd bakgrund

Behöver du råd eller stöd i ekonomiska frågor?

Ekonomiskt stöd

Alla invånare i Flens kommun har rätt till ekonomisk grundtrygghet. Du som har behov av ekonomiskt stöd eller rådgivning hittar här information om kommunen och andra myndigheter kan erbjuda för hjälp.

Ekonomiskt stöd via Flens kommun

För att läsa mer om de olika stödfunktionerna klickar du på respektive länk.

Äldreförsörjningsstöd

Äldreförsörjningsstödet är ett stöd för dig som har låg eller ingen pension och innebär att du ska kunna betala för din försörjning och ditt boende så att du får en skälig levnadsnivå. När du ansöker om äldreförsörjningsstöd prövar man samtidigt också om du har rätt till bostadstillägg. För att ansöka om äldreförsörjningsstöd vänder du dig till Pensionsmyndigheten. 

Bostadsbidrag

Du som har låg inkomst kan ansöka om bostadsbidrag hos Försäkringskassan. Läs mer på Försäkringskassans webbplats: Bostadsbidrag Försäkringskassan

Kontaktuppgifter och mer information

Kontaktcenter
Tel: 0157-43 00 00

E-post: flenskommun@flen.se

Besöksadress
Sveavägen 1
Flen

Postadress
Flens kommun
64281 Flen

Det du skriver till oss blir en allmän handling och kan komma att läsas av allmänheten. Undvik därför att skicka känsliga personuppgifter till oss via e-post. För Flens kommun är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter. 

 

Sidansvarig: Karin Lindgren
Senast uppdaterad: 2023-02-16 16:18:13
Sidansvarig: Maria Rosenqvist
Senast uppdaterad: 2023-02-16 16:18:13