Aktivitetshuset Skjortan

I den gamla skjortfabriken växer ett aktivitetshus fram. En social och global mötesplats i Flen där alla kan känna sig välkomna. Här skapas generations- och kulturöverbryggande möten och ger alla som vill möjlighet till social samvaro, bildning, utveckling och meningsfull fritid.

Aktivitetshuset Skjortan

Aktivitetshuset Skjortan

”Skjortan är möjligheternas hus med skönt häng och en känsla av att möta världen och Flen i en unik kombination”

Här finns några av kommunens olika verksamheter igång som, vuxenutbildning, SFI, Lärvux och Flens ungdomsgård. Skjortan är även en arena för kultur-, näringslivs- och föreningsverksamhet. Friskis & Svettis m.fl. finns på plats med pass i stort sett varje kväll och det finns möjlighet att boka både mötes- och replokaler.

Verksamheten är ständigt i förändring och vi ser gärna nya möjligheter för olika former av aktiviteter och möten! Vill du boka någon av Skjortans lokaler?

Välkommen till Café Skjortan i aktivitetshuset med samma namn. Här serveras fika med kaffe/te, bullar och smörgåsar till alla som är sugna på att sitta i en mysig omgivning.

Café Skjortan bedrivs av kommunens Arbetsmarknadsenhet. Här arbetar en arbetsledare tillsammans med personer som idag står utanför arbetsmarknaden. Syftet är personerna som arbetar här ska få rätt förutsättningar att närma sig ett eget arbete på arbetsmarknaden efter sin praktik eller anställning.

Öppettider

Måndag: 09.00-15.00
Tisdag: 09.00-15.00
Onsdag: 09.00-12.00
Torsdag: 09.00-15.00
Fredag: 09.00-15.00

Lunchstängt kl. 12.00-13.00

Kontaktuppgifter

  • Besöksadress:
    Drottninggatan 24,
    642 37 Flen

    E-post: bokning@flen.se

24 februari 2024