Hoppa till huvudinnehåll
Träningsvikter

Gym och utegym

Flens sim- och sporthall erbjuder ett ljust och luftigt Acticgym med Nautilus-maskiner. Hos oss på gymmet kan du alltid provträna kostnadsfritt med en instruktör. Du behöver inte förbereda dig på något särskilt sätt. Allt du behöver göra är att boka tid för instruktion och ta med träningskläder och handduk.

Runt om i kommunen finns idag utegym på sex orter. De ser lite olika ut då det på två platser är multiredskap där många kan träna samtidigt och på övriga orter är det enskilda redskap för motion och träning. Utegymmens placering och utformning har skett i dialog med det lokala bygderådet, undantag för Flen.

Actic gym

Träningspasset startar med uppvärmning i någon av våra konditionsmaskiner. Genomgången av hur du tränar enligt Nautilusmetoden tar sedan ungefär en halvtimme. Instruktören visar dig hur maskinerna fungerar och hittar de inställningar och vikter som passar dig.

Aktuella priser:
Se Actics hemsida.

Sparreholm

I Familjeparken finns redskap för utegym för den som spänna musklerna.

Skebokvarn

I Skebokvarn finns fyra redskap på grönytan bredvid lekplatsen på Stallvägen. Redskapen är anpassade till en lite äldre målgrupp.

Bettna

Vid idrottsplatsen i Bettna finns sex redskap. Belysningen har förstärkts på platsen för ökad trygghet.

Vadsbro

Ett multiredskap med många träningsfunktioner finns bredvid lekplatsen på Vallåkravägen.

Hälleforsnäs

I parken vid Norra Torggatan och Parkgatan finns ett multiredskap där många kan träna samtidigt. Discgolfbana finns i direkt anslutning till utegymmet.

Flen

I Flen finns utegym dels på Prins Wilhelms torg, framför stadshuset, dels utmed den s.k. Gårdsjöpromenaden. Utmed promenaden finns redskap på tre ställen varav två i anslutning till grillplatser.

Information

Hammarvallen
Hammarvallen 1-9
642 81 Flen
rim.anton@actic.se
072-141 31 33

Öppettider 
Aktuella öppettider, klicka här.

Sidansvarig: Carl-Fredrik Swenson
Senast uppdaterad: 2022-12-09 11:45:05

Vi hjälper dig

Saknar du information?
Kontakta någon av oss.

Carl-Fredrik Swenson

Avdelningschef Fritid

0157 - 43 09 62