Other languages

Flens municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Flens Municipality

Ny vattentjänstplan

Mellan den 6 maj och den 17 juni 2024 pågår samråd om förslaget till ny vattentjänstplan för Flens kommun.

Du som äger en bostad som idag har ett enskilt avlopp eller annan typ av VA-lösning kan påverkas av den nya vattentjänstplanen som just nu är på samråd i Flens kommun. Vi vill veta vad du tycker- lämna dina synpunkter senast den 17 juni 2024.

En vattentjänstplan är en plan för hur våra avlopp ska fungera i Flens kommun och hur vi hanterar vårt dricksvatten.

Varför en ny vattentjänstplan?

Flens kommun har i uppdrag att ta fram en ny VA-plan (vatten och avlopp) som grund för en hållbar vatten- och avloppsförsörjning i hela kommunen. Detta är viktigt för att minska utsläpp av näringsämnen och föroreningar till sjöar och vattendrag. Det handlar också om att skydda grundvattnet, hushålla med vattenresurserna och värna om kvaliteten på dricksvattnet.

Hur påverkar detta dig?

Planen hjälper oss att se till att alla i kommunen får rent och säkert dricksvatten. Den hjälper också till att skydda vår natur och miljö. Om du bor i Flens kommun kan du känna dig trygg med att vi jobbar för att ta hand om vårt vatten på bästa sätt.

Taggar:

vattentjänstplan
samråd

Sidan uppdaterad: 2024-05-10

Hittade du rätt information?